Prodajni program

U našoj ponudi možete pronaći preko 10.000 različitih artikala iz kategorije neprehrane i domaćinstva

ZELLER

ZELLER je već više od 30 godina proizvođač artikala za kuhinju, kupaonice, uredske i dječje sobe. Uz moto "Lijep život. Praktični život ", unutar robne marke ZELLER pronaći ćete proizvode koji svakodnevni život čine ugodnijim i ljepšim.

Za download kataloga kliknite na slijedeći link:SOGO - mali kućanski aparati

SOGO je španjolski proizvođač malih kućanskih aparata sa iznimnom širinom asortimana. Unutar robne marka SOGO možete pronaći preko 500 artikala iz asortimana malih kućanskih aparata, proizvoda za održavanje kućanstva, osobne njege, potrošačke elektronike, te promotivne proizvode.

Za download kataloga kliknite na slijedeće linkove:

CORONET

Robna marka CORONET spada u sam svjetski vrh proizvoda za čišćenje i pospremanje u i oko kuće. U asortimanu potražite vješalice, proizvode za održavanje rublja, pomagala za organiziranje, čišćenje podova, pločica i zidova, sanitarni pribor, te podne prostirke. Upotrijebljeni materijali su drvo, plastika, nehrđajući čelik, akril, mikrovlakana i prirodna vlakna.

Za download kataloga kliknite na slijedeći link:

OLIVO TAPPETI

Od 1982. godine marka OLIVO TAPPETI prisutna je na talijanskom i inozemnom tržištu sa ponudom otirača za dom, te s neograničenim asortimanom materijala, boja, te modernim dizajnom i oblicima.

Za download kataloga kliknite na slijedeći link:


Kuhinja


Sitan namještaj


Čišćenje i održavanje


Koncept proizvoda male vrijednosti


Vanjsko uređenje